уеб-дизайн и програмиране

Мрежа Nowhere

NOWHERE E-zine - извор на вдъхновение

NOWHERE Новини

Дейвид Финчър ще продуцира sci-fi трилъра "Забвение"


Киностудиото Radical Pictures и знаменитият режисьор Дейвид Финчър ще продуцират бъдещата научнофантастична лента "Забвение" ("Oblivion"). Режисьор на филма ще е Джоузеф Козински ("Трон: Наследството").
"Забвение" има написан сценарий от 4 години. Според Финчър sci-fi творбата представлява любовна история, която се развива в мрачен пост-апокалиптичен свят. Главен герой във филма е войник, изправен пред военен съд и изпратен на заточение на далечна планета. Ежедневието му там се превръща в борба за оцеляване срещу бойни роботи и хуманоиди ренегати.
Един ден космически кораб катастрофира на планетата. На борда му войникът открива млада жена, която твърди, че е изпратена на мисия преди повече от 60 години. Още по-странен е фактът, че въпреки че не помни своята самоличност, тя знае всички подробности от военната кариера на героя...
Дейвид Финчър ("Седем", "Боен клуб") разкри, че "Забвение" ще бъде издържан в стила на антиутопията "12 маймуни" на Тери Гилиъм. Снимките на филма ще започнат до края на 2009 г.
 
www.kinomanite.com, 16.10.2009, 14:02

всички новини