уеб-дизайн и програмиране

Мрежа Nowhere

NOWHERE E-zine - извор на вдъхновение

Профил на Дамина

Име/псевдоним : Дамина

Пол : жена

В Nowhere от : 27.08.2009, 15:19

Кратка биография :
Родена съм в град Варна. Завършила съм Хуманитарната гимназия "Константин Преславски" във Варна, специалност Български език, Литература и История. Следвам последна година в Варненския Свободен Университет специалност Защтита на националната сигурност. Живяла съм една година в Германия, след това 8 месеца в Италия и 6 месеца в Швейцария.
През целия си живот съм се сблъсквала с много трудности още от малка до ден днешен. Загубих най-близките ми хора, но с годините станах силна и се научих да се боря с болката и тъгата. Да кажем, че определени съдбоносни моменти от моя живот са ме накарали да почна да пиша. Истината е, че не мога да пиша винаги. Имало е случаи, в които години наред не съм можела да напиша и един ред, колкото и да съм се опитвала, а друг път започвам да пиша без дори да знам защо и за какво.
Идеи нямам. Просто сядам и пиша. Нещо по-силно от мен. Когато пиша, съм в състояние, което трудно мога да опиша, но по-скоро го бих сравнила с изпадане в транс, пренасяне в друго измерение. На колко години се чувствам не знам. Понякога се чувствам на тринадесет години а понякога на шестдесет. Когато пиша дори не знам в какво състояние съм доста е объркващо, както и повечето неща, които пиша. Всеки който ги чете казва, че са доста мрачни и несвързани. Нормално като се има в предвид в състоянията в които изпадам когато пиша. Някои веднага биха си помислили, че използвам синтетични вещества1 за да отворя съзнанието си. Но веднага мога да кажа, че това не е така. Истината е, че никога не съм прибягвала до използването на всякакъв вид дроги за да пиша или да се вдъхновявам. Любимите ми автори са Питър Джеймс и Стивън Кинг. Български автори - Христо Смирненски и Иван Вазов. Музиката, която най-много ме вдъхновява определено е Енигма и диджей Шилер както и Ню Ейдж стила. В свободното си време най-много обичам да лежа да слушам музиката, която харесвам и да размишлявам над нещата от живота. Доста често мисля и за смъртта, но не със страх, а като една голяма загадка, мистерия, материя, която бих искала да опозная и да разчета. Много от нещата, които пиша, са свързани именно със смъртта.

Творби


Авторът няма творби в категория ПоезияПроза:

Наказание, публикувана 27.08.2009, 15:59
Обещание, публикувана 27.08.2009, 15:58

Всички автори