уеб-дизайн и програмиране

Мрежа Nowhere

NOWHERE E-zine - извор на вдъхновение

Профил на Иван Попов

Име/псевдоним : Иван Попов

Пол : мъж

В Nowhere от : 21.05.2007, 12:31

Кратка биография :
Роден съм в София, и съответно където и другаде да отида все ми липсва Витоша като погледна през прозореца... За пръв път почнах да "пиша" като дребосък на 6-7 години, измислях си римички и ги записвах в една сива тетрадка. Тогава беше просто забавление. Рядко се вдъхновявам, но с времето в тетрадката се появиха някой и друг разказ и стихотворение, за които вече е сигурно че не са писани от 7 годишен. И вече не само забавлението, но и нещо друго ме движи когато ме прихване да взема химикалка и да пиша. Просто идеята напира да излезе... и основната движеща сила зад тези изблици е любовта.
Чувствам се на двайсет и няколко, а когато пиша - никак не се чувствам, аз съм просто вътре в света, който създавам с химикалката, навсякъде и никъде, нямам възраст. Любими автори са ми Тери Пратчет, Стефан Цвайг, Карл Май, Любомир Николов. Още не съм чел много от произведенията на сайта и нямам любим автор, но и това ще стане.
Харесвам по-бавна и нежна музика, но това не ми пречи да слушам и Linkin Park с удоволствие. В свободното си време обичам да чета, отделям доста време и за компютърни игри, даже съм почнал да пиша собствена игра в последно време.

Творби


Авторът няма творби в категория ПоезияПроза:

Отличителен белег: душа, публикувана 21.05.2007, 12:39

Всички автори