уеб-дизайн и програмиране

Мрежа Nowhere

NOWHERE E-zine - извор на вдъхновение

Профил на morgana

Име/псевдоним : morgana

Пол : жена

В Nowhere от : 09.03.2007, 17:06

Кратка биография :
Родена съм в Пловдив (и естествено не мърдам от него за нищо на света! :) Относно това кое ме накара да започна да пиша... ами всъщност дойде ми свише един ден и след като учителят ми по литература ме насърчи да продължавам да пиша, не съм и правила опити да спирам...:) Започнах да пиша преди 3 - 4 години.
Както може би всеки творец би казал - всичко заобикалящо ме кара да пиша! :) Дори и дразнителите ми (а те са доста. Всъщност точно заради тях съм написала едни от най-хубавите си неща. Благодаря Ви, дразнители!!! :) Докато пиша някак си ми се губят годинките... :) Даже доста неопределено се чувствам понякога... но това, мисля, е само за мое добро... :)
Любимите ми автори: това "сме" аз (ха-ха), Кен Киси и Паулу Коелю. От българските естествено, че Ботев! Много се извинявам, но все още не съм чела много автори от сайта! Но обещавам после да допълня кои са ми предпочитанията!
В момента (т.е. от много, много време насам) изключително се възхищавам, а и вдъхновявам от Gravity Cо. Много ги обичам, наистина!
Хобито ми е да слушам музика :), да продължавам да чета и естествено да се вдъхновявам от това, което чета, за да мога после още по-пълноценно да творя моите си измишльотини!!! :)

Творби


Авторът няма творби в категория ПоезияПроза:

Писмото на лудия, публикувана 20.03.2007, 15:47
Момиче от кал, публикувана 20.03.2007, 15:11

Всички автори