уеб-дизайн и програмиране

Мрежа Nowhere

NOWHERE E-zine - извор на вдъхновение

Профил на Wonder Land

Име/псевдоним : Wonder Land

Пол : жена

В Nowhere от : 09.03.2007, 16:41

Кратка биография :
Родом съм от Видин.
Бях мъничка. Не си спомням точно как започнах писането. Малко преди първи клас може би. Относно идеите ми – рядко пиша, както казва майка ми позитивни неща. За мен позитивното слънцето и полянките и т.н. са си красиви. Но от тях аз не мога да си направя кой знае какви умозаключения, освен да благодаря на природата, че ги има. Писането ми идва от така да се каже тъмната ми половина :)
Чувствам се на 22 на колкото съм. Когато пиша се чувствам толкова стара и съсухрена, но същевременно адски щастлива и спокойна.
Ах, болната тема за любимия автор. Не чета много "себеподобни". Предпочитам по-документална и научна литература. Иначе харесвам Стайнбек – Небесните пасбища и Гроздовете на гнева. Харесвам Талев – Железният Светилник, Ботев – почти всичко, Вапцаров – Фаворит, Елин Пелин – Нечиста сила, Йовков – Жетварят. Конкретна съм, защото съм чела много автори и произведения, но само тези помня като имена. Просто нещата, които не ме впечатляват автоматично ги забравям, защото няма смисъл да помня нещо безполезно за мен.
Музикаааааа :) Понякога и сама си правя музика на компютъра с няколко елементарни програми. Харесвам ретрото, дори и музиката от 30-те като например Glen Miller и Benny Goodman. От съвременните течения ме залисва chillout-a, house-a, но всичко е много конкретно, както и при авторите. Не казвам, че харесвам цяло литературно течение или автора със всичките му произведения. Така съм и с музиката и с рисуването :) Харесвам Дали, но само няколко негови картини :) Това се отнася и за Ван Гог!
В свободното си време чета, цъкам табла, слушам музика, пиша и рисувам. Преди се занимавах с фотография, но нещо я зарязах.

Творби


Авторът няма творби в категория ПоезияПроза:

Пуловери и Чорапи, публикувана 09.03.2007, 16:44
Изповедание в натюр, публикувана 09.03.2007, 16:42

Всички автори