уеб-дизайн и програмиране

Мрежа Nowhere

NOWHERE E-zine - извор на вдъхновение

Докосването на слънцето

Мирена Тодорова

Всички творби от този автор | Мнения на читателитеПечат СъхраниПо-голям шрифтПо-малък шрифт
 

Слънцето ми  намига игриво и се усмихва прелъстително топло. Докосва кожата  ми с лъчите си. Магично, подлудяващо. Гъделичка сетивата и гали очите ми, а после ме целува с мека светлина. Толкова далечно и недостижимо, а в същото време толкова близко и топло. Парещи лъчи се надбягват в слънчеви зайчета по тялото ми. Плъзват нежно по гърба ми, парят тръпчиво плътта, а после ме обливат цялата. Украсяват бедрата ми с чаровното слънчево отражение и съблазняват обозримото желане от светлина.
Слънецето гали унесено кожата  ми и опиянава до възвишено състояние на спокойствие, наслада и безметежност. Сякаш гали не материалната плът, а душата ми. Целува ме в изгарящи приливи. Мека топлина се разлива по тръпнещата ми плът и изпълва всяка капка кръв с живот. Кипи с горещината на звезда и трепета на сърцето ми. Буен унес от огнена стихия се влива в плътта и изпълва цялото ми същество. До пълно отдаване, до неописуема нежност и огнена страст, до изгаряне.Усетът се нажежава, дъхът застива. Ненаситно и неустоимо ... върховен изблик на топлина и удоволствие. Възнасяне, победа над материалното!
Оцветило се в топлите, слънчеви краски на лятото, тялото ми се отпуска всред морето от лъчи.
Слънцето остави нежен отпечатък от докосването си.  Обля ме с меката си чувственост и избродира топлите си краски по тялото ми, a бузите ми изрисува в румено и засмяно,  така че лицето ми да засиява като него щом извия устните си в ласкава усмивка....
Ти ще дойдеш при мен и ще ме прегърнеш. ....
Ела, мили! Прости на слънцето за топлия флирт със плътта ми. Не ревнувай, а просто запомни! То пареше със спомена за теб! И когато отново докосваш кожата ми, по-топла и чувствена, когато отново се сливат души, знай, че със нас е и огъня на слънцето. Топлата ласка и благословия, съхранени от мене за теб. Неустоимо, неописуемо, божествено!
Ела при мен, твоето слънчево момиче! Ела и почувствай огъня!
Прости на Принца на звздите, мили, че искаше за мъничко поне, да се сравни с теб - Моят Принц!

Всички творби от този автор | [>] Вашето мнение
 


До момента няма мнения за тази публикация. Бъдете първи!