уеб-дизайн и програмиране

Мрежа Nowhere

NOWHERE E-zine - извор на вдъхновение

Профил на Джина

Име/псевдоним : Джина

Пол : жена

В Nowhere от : 17.02.2011, 15:56

Кратка биография :
Родена съм в София; Рядко се престрашавам да се опитвам да публикувам стихове, в този смисъл, връщайки се назад, не мога да възпроизведа най-първия импулс, който ме е подбудил да напиша нещо - по всяка вероятност е било усещане от любовен тип - нали в началото това си усещанията, които ни карат да творим. Най-първият път е бил, когато съм била дете.
Не ме вдъхновява нищо конкретно - просто понякога съм на такава 'вълна' и тогава всяка дума, жест, цялостна атмосфера може да ме подтикне да опиша начина, по които виждам тези неща;
Чувствам се на годините, на които съм, но когато пиша се чувствам по-зряла и по-възрастна. Харесвам Достоевски, Толстой, Балзак, Вапцаров и много китайски, както и японски автори - специално хайку поезия.
Съвсем наскоро открих сайтът, все още не съм си избрала любими автори, но със сигурност всички звучат много вдъхновяващо:)
Слушам всякаква - от балади през класическа до Rammstein, зависи от настроението. В свободното време обичам да чета, да се разхождам, да бъда сама, да се чувствам свободна

Творби


Поезия:

Стихове, публикувана 17.02.2011, 16:00

Авторът няма творби в категория Проза

Всички автори