уеб-дизайн и програмиране

Мрежа Nowhere

NOWHERE E-zine - извор на вдъхновение

Профил на Георги Връбчев

Име/псевдоним : Георги Връбчев

Пол : мъж

В Nowhere от : 23.02.2007, 10:54

Кратка биография :
Роден съм в гр. София. Завърших СУ "Св. Климент Охридски". Работя като адвокат.
Стихотворения започнах да пиша в детските си години, като тематиката и качеството им бяха определени именно от възрастта, в която се намирах. С течение на времето, както структурата, така и темите се разнообразиха и подобриха. Проза започнах да пиша през 1998 г., докато бях студент. Не мога да кажа какво или кой конкретно ме е провокирал да започна да пиша, но съм сигурен, че не стана изведнъж, а в процеса на четене на стихотворения, разкази и романи и наблюдение на света около мен. Основен извор на вдъхновение за мен са музиката и природата, а самите идеи сякаш идват от някакво свое пространство. Понякога се стоварват изведнъж, в други случаи долитат като далечно планинско ехо. Не мога да определя на колко точно години се чувствам, защото това зависи от конкретния момент, само знам, че се чувствам млад.:) Когато пиша се чувствам безсмъртен.:)
Любими български автори: Иван Вазов, Христо Ботев, Димчо Дебелянов, Христо Смирненски, Никола Вапцаров, Йордан Йовков, Антон Дончев, Стефан Цанев, Недялко Йорданов.
Любимите ми чужди автори са: Александър Дюма - баща, Стивън Кинг, Джек Лондон, Карл Май, Джон Гришам, Дж.Р.Р.Толкин, А.П.Чехов, Айзък Азимов, Алексей Толстой, Тим Северин, Дъглас Адамс, Лий Чайлд и др.
Най-харесвани Nowhere автори все още не съм в състояние да посоча, тъй като не съм се запознал с произведенията на достатъчно творци.
Вдъхновява ме музиката на MANOWAR, W.A.S.P., DIO, U.D.O., класическа музика, Uriah Heep. В свободното си време най-много обичам да пиша, докато слушам музика.

Творби


Поезия:

Истински думи, публикувана 23.02.2007, 10:55

Проза:

Дълги разкази, повести, новели и романи

Сянката, започната на 24.04.2007, 16:43

Всички автори