уеб-дизайн и програмиране

Мрежа Nowhere

NOWHERE E-zine - извор на вдъхновение

Профил на Славина

Име/псевдоним : Славина

Пол : жена

В Nowhere от : 22.01.2007, 13:14

Кратка биография :
Аз съм от Силистра. Още като дете обичах да пиша поезия и проза. Страстта ми към писането е най-вече наследствена, тъй като баща ми е поет, но и моето лично желание да се занимавам с това играе голяма роля. Имам желание да издам собствена стихосбирка един ден, но знам, че имам да уча още много. Вдъхновението си черпя от всичко, което ме заобикаля и ми е направило впечатление, независимо дали е нещо огромно или едва забележимо. Вдъхновява ме любовта на любимия ми човек, както и всички човешки емоции, които изпитвам ежедневно.
По принцип се чувствам на точно толкова години, на колкото съм - на 18, защото описвам това, което изпитвам в момента, но има и случаи, когато се чувствам малко по-зряла, докато пиша, защото чрез поезията си се опитвам да се доизградя като личност и това мое занимание много ме обогатява.
Любимите ми автори са Паулу Коелю, Джон Грей, Скот Фицджерълд, Недялко Йорданов и Христо Смирненски, а от Nowhere авторите ми допадат творбите на Ангелче и Хана. Музиката, която ме вдъхновява е dance и trans музиката на ATB. Tой е любимият ми DJ. Песните му са наистина невероятни и ме пренасят в друго измерение, където мога да се откъсна от реалния свят и да отворя сърцето си към всички красиви звуци, които иначе не забелязвам. В свободното си време обичам да слушам музиката му, да се занимавам с webdesign и преводи от немски и английски език, а мечтата ми е да имам възможност да се занимавам с журналистика.

Творби


Поезия:

За болката – погледната от различни ъгли, публикувана 22.01.2007, 19:12
Чувства и идеи, публикувана 22.01.2007, 19:07
За любовта – с малко опит, но с много искреност, публикувана 22.01.2007, 19:06

Проза:

Когато рамките са тесни за мечтите, публикувана 22.01.2007, 19:11
Не съм сама, публикувана 22.01.2007, 19:09

Всички автори