уеб-дизайн и програмиране

Мрежа Nowhere

NOWHERE E-zine - извор на вдъхновение

Профил на Celena

Име/псевдоним : Celena

Пол : жена

В Nowhere от : 22.01.2007, 13:05

Кратка биография :
Родена съм в Пловдив, където са следвали родителите ми. Пиша, или поне се опитвам да пиша, стихове от 7 години. Първият ми беше посветен на Коледа и използван за пожелание в Коледна картичка. Вдъхновявам се от всичко около мен - глобални проблеми, обикновени човешки истории и вътрешни вълнения. Винаги съм се чувствала с поне 10 години по-възрастна, но на моменти стават и повече. В зависимост от типа творба мога да пиша от позицията на дете и от позицията на мъдър, опитен наблюдател. Тогава влизам в ролята на героя и се опитвам да видя всичко през очите му.
Любимите ми автори са Пушкин, Ботев, Петя Дубарова, Дебелянов, Смирненски, Багряна, Валери Петров и, разбира се, Иван Вазов. От Nowhere засега не познавам никого, но се надявам, че с времето не само ще намеря хора, от които да науча нещо, а и такива, които ще ми станат истински приятели.
Обикновено докато пиша, слушам тиха, бавна музика. Текстът е без значение. Важното е мелодията да бъде наистина красива.
И... нямам свободно време. Прекалено съм заета с всички извънкласни дейности, с които се занимавам, но всичко добро иска жертви. :) И все пак, ако ми остане някоя и друга свободна минута, я посвещавам на приятели, на Интернет или на някоя хубава книга или филм.
Това е от мен засега.

Творби


Поезия:

вСелена, публикувана 22.01.2007, 19:02

Авторът няма творби в категория Проза

Всички автори